Hoppá díjcsomag

  • Hoppá! Vezetékes ajánlat ínyenceknek

TV és internet mellé 1 2 év hűséggel

2900 Ft/hó

Az első 2 hónapban 1990 Ft a havi díj, ha új előfizetőként 2 év hűségidővel, rendelsz Hoppá díjcsomagot.

Ismerd meg akciónkat

8 millió telefonszám 0 Ft-os percdíjért

Hoppá! Több mint 8 millió telefonszám 0 Ft-os percdíjon

Legújabb díjcsomagunkkal egész nap 0 Ft-os percdíjjal hívhatod az összes belföldi, normál díjazású vezetékes számot havi 5000 perc erejéig, valamint az alapdíjas Telekom mobil számokat, havi 200 perc erejéig! Így az otthoni telefonálás nem csak kényelmesebb, de mobilszámládon is jelentőset spórolhatsz vele! 2

125x74_valaszthato_opciok

Választható opciók:

Többféle opció most 1 hónapig 0 Ft-havi díjért!

Kényelmes telefonálás

Tedd még kényelmesebbé!

Tekintsd meg telefon-készülék kínálatunkat, és válogass kedvező ajánlataink közül vagy tedd komfortosabbá a telefonálást kényelmi szolgáltatásainkkal.

Részletek

Telefon kényelmi szolgáltatások

Havidíj és egyéb díjak

Havi díjak 2 év hűséggel 1 év hűséggel Hűség nélkül

Havi díj TV és internet előfizetés mellé 1

2900 Ft

3400 Ft

4400 Ft

Havi díj TV vagy internet előfizetés mellé 1

3100 Ft

3600 Ft

4600 Ft

Havi díj (ha nincs több otthoni szolgáltatása)

3300 Ft

3800 Ft

4800 Ft
 
Kapcsolási és percdíjak
Kapcsolási díj 0 Ft
Összes belföldi, normál díjazású vezetékes hívásirány (Helyi, helyközi I., Helyközi II. és Belföldi távolsági hívások) Havonta 5000 perc erejéig 0 Ft
A havi 5000. perc után 10 Ft
Belföldi Telekom mobil alapdíjas hívószámok Havonta 200 perc erejéig 0 Ft
A havi 200. perc után 30 Ft
Belföldi alapdíjas Telenor, Vodafone 30 Ft
Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy a 2011. január 3. és július 31. közötti időszakban kötött akciós Hoppá díjcsomagot 2011. augusztus 1. után is változatlanul, az akciós feltételeknek megfelelően biztosítjuk.

Kapcsolódó ajánlataink

kiegeszito_doboz_paletta

Paletta csomagkedvezmények

Együtt a megoldás! Hozd el hozzánk, vond össze otthoni tévé-, mobiltelefon-, otthoni internet-,és vezetékes telefon-előfizetésedet, és Paletta csomagjainkkal jobban jársz!

Részletek

kiegeszito_doboz_csaladbarat

Hívd otthonodat Családbarát kedvezménnyel 0 Ft-os percdíjon

Telekom mobil előfizetéses ügyfeleink vezetékes Telekom otthoni vonalukat is bevonhatják a Családbarát kedvezménybe, így havi bruttó 1066,80 Ft/hívószám díjért a kedvezménybe bevont telefonszámok 0 Ft-os percdíjon hívhatják egymást. (havonta és hívószámonként 100 óra erejéig).

kiegeszito_doboz_telefon

Elegáns otthoni telefonkészülék

Philips M5501WG Dect

Stílusos, minőségi design, kihangosítható, könnyen olvasható grafikus kijelző, belső telefonkönyv, környezetbarát működés

16 560 Ft

Részletek

További feltételek További feltételek elrejtése

Akciónk 2012. január 1-jétől visszavonásig Telekom otthoni lakossági előfizetőkre vonatkozik. Ajánlatunk a Magyar Telekom meghatározott szolgáltatási területén belül, műszaki felméréstől függően, 1 éves hűségnyilatkozattal érvényes. A kedvezményes díjakat a hűségidő alatt biztosítjuk. A kedvezményes havidíj műszaki feltétele, a vezetékes hang szolgáltatás digitális telefon vagy kábeltelefon hozzáférésen történő igénybevétele.

Ismerd meg, hogyan rendelheted meg a Telekom szolgáltatásait és válaszd a számodra legmegfelelőbbet!

Részletek

Akciónk 2012. január 1-jétől visszavonásig Telekom otthoni lakossági előfizetőkre vonatkozik. Ajánlatunk a Magyar Telekom meghatározott szolgáltatási területén belül, műszaki felméréstől függően, 2 éves hűségnyilatkozattal érvényes. A kedvezményes díjakat a hűségidő alatt biztosítjuk. A kedvezményes havidíj műszaki feltétele, a vezetékes hang szolgáltatás digitális telefon vagy kábeltelefon hozzáférésen történő igénybevétele.