Duplanet 400 kedvezmény

Válassz otthoni internete mellé kedvezményes mobilinternetet a mobilodra!

A Telekom vezetékes internetre vállalt legalább 1 éves hűségszerződés idejére 400 Ft kedvezményt adunk Next díjcsomagod havi díjából.

Mennyit takaríthatsz meg Duplanet 400 kedvezménnyel?

Duplanet 400 kedvezmény igénylése esetén a vezetékes internet-előfizetésre vállalt hűségidő alatt a Next díjcsomagok havi díjából 400 Ft-ot elengedünk:

Mobilinternet csomagjaink havi díja Duplanet 400 kedvezménnyel:

Next M

10 990 Ft helyett
10 590 Ft/hó

A díjcsomag részletei

Next XL

19 990 Ft helyett
19 590 Ft/hó

A díjcsomag részletei

Mi szükséges a Duplanet 400 kedvezményhez?

Telekom otthoni vezetékes internet legalább 1 év hűségidővel

Válassz egy otthoni vezetékes internet díjcsomagot legalább 1 év hűségidővel vagy vállalj újabb 1 év hűségidőt meglévő előfizetésedre.

otthoni vezetékes internet díjcsomagok

 

Next díjcsomag

Vásárolj új Telekom mobil előfizetést Next díjcsomaggal.

Next díjcsomagok

Igényeld a Duplanet 400 kedvezményt

Személyesen Telekom üzleteinkben vagy - azonos mobilos és az otthoni előfizető esetén -telefonos ügyfélszolgálatunkon is.

Duplanet ajánlataink üzleti ügyfeleinknek

Részletek

A Duplanet 400 kedvezmény kedvezmény NetMánia XS, NetMánia S, NetMánia M, NetMánia L, NetMánia XL, NetMánia XXL otthoni internet-csomagokra vállalt 1 éves hűségszerződéssel vehető igénybe.

A Next S, és Next aranytárskártyás díjcsomagok mellé a Duplanet 400 kedvezmény nem vehető igénybe, csak a főkártyás Next M és XL csomagokra érvényes.

 • A Duplanet 400 kedvezmény és az aktuális mobilinternet promóciók nem zárják ki egymást, a kedvezmények együtt is igénybe vehetők, azonban a havidíjkedvezmények a díjcsomagok alap havi díjának mértékéig érvényesülnek. A Duplanet 25, Duplanet 40 és a Duplanet 400 kedvezmény egymással kizáróak.
 • A mobilinternetre nem szükséges hűségnyilatkozatot aláírni, azonban a kedvezményhez új vagy hűségnyilatkozat nélküli, meglévő előfizetésként Next díjcsomagra van szükség. Új előfizetésnek minősül a Dominóból havidíjasra váltott szerződés, de számhordozás esetén a kedvezményt technikailag nem tudjuk biztosítani.
 • A 400 Ft-os havidíj-kedvezmény számlázása törthavi, azaz az aktiválás hónapjában időarányosan vehető igénybe.
 • A mobilinternetre vonatkozó kedvezmény kizárólag a Telekom otthoni internet-előfizetésre vállalt hűségnyilatkozat időtartama alatt vehető igénybe.
 • Az akció 2013. április 1-től visszavonásig érvényes, a Magyar Telekom Nyrt. meghatározott szolgáltatási területén belül, műszaki felméréstől függően, lakosság előfizetőkre.
 • A kedvezménybe bevont szerződések esetén a vezetékes és mobilinternet előfizetőjének nem szükséges azonosnak lennie, azonban eltérő ügyfelek esetén a kedvezmény igénylésekor mindkét ügyfélnek jelen kell lennie, és írásban egybehangzóan nyilatkozniuk kell. A nyilatkozatban a Telekom otthoni internet-előfizetője hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Telekom mobil internet-előfizető igénybe veheti a DSL, Kábelnet vagy Optinet szolgáltatása alapján a Telekom mobil mobilinternet-csomagra járó kedvezményt.
 • Egy mobil szerződés egy időben csak egy csoportnak lehet a tagja.
 • Korlátozás, felfüggesztés esetén a csoport nem bomlik fel. Amennyiben a számlatartozás rendezését követően a DSL, Kábelnet vagy Optinet szolgáltatás ismét aktív lesz, a kedvezmény automatikusan ismét igénybe vehető.
 • A mobilinternetre vonatkozó kedvezmény megszűnik, amennyiben
  • a DSL, Kábelnet vagy Optinet szerződés nem jön létre,
  • a DSL-re, Kábelnetre vagy Optinetre vonatkozó hűségnyilatkozat lejár,
  • a DSL, Kábelnet vagy Optinet szerződés felbontásra kerül,
  • a mobilinternetes kedvezményhez rendelt szerződésen hívószám-csere történik.
 • Új DSL, Kábelnet vagy Optinet szolgáltatás megrendelése esetén a mobilinternetes kedvezmény a telepítési idő alatt is jár. Amennyiben a kedvezmény aktiválásától számítva 60 napig nem kerül a vezetékes internet aktiválásra, a mobilinternetre vonatkozó kedvezmény automatikusan megszűnik (a mobilos előfizetőt SMS-ben értesítjük a kedvezmény megszűnéséről.)
 • Duplanet kedvezményeink ún. speciális internet ajánlataink mellett is igénybe vehetők. Az Önnél elérhető speciális internet ajánlatokról lakcíme megadását követően az egyes csomagok oldalain tájékozódhat.