Duplanet 400 kedvezmény

Válassz otthoni internete mellé kedvezményes mobilinternetet a mobilodra!

A Telekom vezetékes internetre vállalt legalább 1 éves hűségszerződés idejére 400 Ft kedvezményt adunk Go!Net vagy Mozaik díjcsomagod havi díjából.

Mennyit takaríthatsz meg Duplanet 400 kedvezménnyel?

Duplanet 400 kedvezmény igénylése esetén a vezetékes internet-előfizetésre vállalt hűségidő alatt a kedvezménybe bevonható mobilinternet adat-díjcsomagok és a Mozaik díjcsomagok havi díjából 400 Ft-ot elengedünk:

Mobilinternet csomagjaink havi díja Duplanet 400 kedvezménnyel:

Go!Net M

1000 Ft helyett
600 Ft/hó

A díjcsomag részletei

Go!Net L

2000 Ft helyett
1600 Ft/hó

A díjcsomag részletei

Go!Net XL

2490 Ft helyett
2090 Ft/hó

A díjcsomag részletei

Mozaik XS

3200 Ft helyett
2800 Ft/hó

A díjcsomag részletei

Mozaik S

5000 Ft helyett
4600 Ft/hó

A díjcsomag részletei

Mozaik M

8000 Ft helyett
7600 Ft/hó

A díjcsomag részletei

Mozaik L

11 000 Ft helyett
10 600 Ft/hó

A díjcsomag részletei

Mozaik XL

16 000 Ft helyett
15 600 Ft/hó

A díjcsomag részletei

Mozaik XXL

20 000 Ft helyett
19 600 Ft/hó

A díjcsomag részletei

Mi szükséges a Duplanet 400 kedvezményhez?

Telekom otthoni vezetékes internet legalább 1 év hűségidővel

Válassz egy otthoni vezetékes internet díjcsomagot legalább 1 év hűségidővel vagy vállalj újabb 1 év hűségidőt meglévő előfizetésedre.

otthoni vezetékes internet díjcsomagok

 

Go!Net vagy Mozaik díjcsomag

Vásárolj új Telekom mobil előfizetést Mozaik díjcsomaggal, vagy meglévő díjcsomagod mellé aktiválj új Go!Net adatdíjcsomagot.

Go!Net adat-díjcsomagok

Mozaik díjcsomagok

Igényeld a Duplanet 400 kedvezményt

Személyesen Telekom üzleteinkben vagy - azonos mobilos és az otthoni előfizető esetén -telefonos ügyfélszolgálatunkon is.

Duplanet ajánlataink üzleti ügyfeleinknek

Részletek

A Duplanet 400 kedvezmény kedvezmény NetMánia XS, NetMánia S, NetMánia M, NetMánia L, NetMánia XL, NetMánia XXL otthoni internet-csomagokra vállalt 1 éves hűségszerződéssel vehető igénybe.

A Next S, M és Next aranytárskártyás díjcsomagok mellé a Duplanet 400 kedvezmény nem vehető igénybe, csak a főkártyás Next L és XL csomagokra érvényes.

 • A Duplanet 400 kedvezmény és az aktuális mobilinternet promóciók nem zárják ki egymást, a kedvezmények együtt is igénybe vehetők, azonban a havidíjkedvezmények a díjcsomagok alap havi díjának mértékéig érvényesülnek. A Duplanet 25, Duplanet 40 és a Duplanet 400 kedvezmény egymással kizáróak.
 • A mobilinternetre nem szükséges hűségnyilatkozatot aláírni, azonban a kedvezményhez új vagy hűségnyilatkozat nélküli, meglévő előfizetésként Go!Net adat-díjcsomagra vagy Mozaik díjcsomagra van szükség. Új előfizetésnek minősül a Dominóból havidíjasra váltott szerződés, de számhordozás esetén a kedvezményt technikailag nem tudjuk biztosítani.
 • A 400 Ft-os havidíj-kedvezmény számlázása törthavi, azaz az aktiválás hónapjában időarányosan vehető igénybe.
 • A Mozaik díjcsomag mellé igénybevett GoNet adatdíjcsomag esetében a 400 Ft kedvezmény havonta csak egy alkalommal kerül levonásra.
 • A Go!Net adat-díjcsomagok Telekom ikon és MédiaMánia díjcsomagok mellé nem vehetőek igénybe.
 • A mobilinternetre vonatkozó kedvezmény kizárólag a Telekom otthoni internet-előfizetésre vállalt hűségnyilatkozat időtartama alatt vehető igénybe.
 • Az akció 2013. április 1-től visszavonásig érvényes, a Magyar Telekom Nyrt. meghatározott szolgáltatási területén belül, műszaki felméréstől függően, lakosság előfizetőkre.
 • A kedvezménybe bevont szerződések esetén a vezetékes és mobilinternet előfizetőjének nem szükséges azonosnak lennie, azonban eltérő ügyfelek esetén a kedvezmény igénylésekor mindkét ügyfélnek jelen kell lennie, és írásban egybehangzóan nyilatkozniuk kell. A nyilatkozatban a Telekom otthoni internet-előfizetője hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Telekom mobil internet-előfizető igénybe veheti a DSL, Kábelnet vagy Optinet szolgáltatása alapján a Telekom mobil mobilinternet-csomagra járó kedvezményt.
 • Egy mobil szerződés egy időben csak egy csoportnak lehet a tagja.
 • Korlátozás, felfüggesztés esetén a csoport nem bomlik fel. Amennyiben a számlatartozás rendezését követően a DSL, Kábelnet vagy Optinet szolgáltatás ismét aktív lesz, a kedvezmény automatikusan ismét igénybe vehető.
 • A mobilinternetre vonatkozó kedvezmény megszűnik, amennyiben
  • a DSL, Kábelnet vagy Optinet szerződés nem jön létre,
  • a DSL-re, Kábelnetre vagy Optinetre vonatkozó hűségnyilatkozat lejár,
  • a DSL, Kábelnet vagy Optinet szerződés felbontásra kerül,
  • a mobilinternetes kedvezményhez rendelt szerződésen hívószám-csere történik.
 • Új DSL, Kábelnet vagy Optinet szolgáltatás megrendelése esetén a mobilinternetes kedvezmény a telepítési idő alatt is jár. Amennyiben a kedvezmény aktiválásától számítva 60 napig nem kerül a vezetékes internet aktiválásra, a mobilinternetre vonatkozó kedvezmény automatikusan megszűnik (a mobilos előfizetőt SMS-ben értesítjük a kedvezmény megszűnéséről.)
 • Duplanet kedvezményeink ún. speciális internet ajánlataink mellett is igénybe vehetők. Az Önnél elérhető speciális internet ajánlatokról lakcíme megadását követően az egyes csomagok oldalain tájékozódhat.