Duplanet 25 kedvezmény

Otthoni vezetékes internet mellé mobilinternet havi 40% kedvezménnyel

A kedvezmény 2014. október 1-jétől lezárásra kerül. Ezen időpontot követően új szerződéskötés vagy a lezárt kedvezményre történő váltás nem lehetséges. A hatályban lévő szerződések szerinti kedvezmények az igénybevételi szerződési feltételek szerint tovább használhatók.

A Telekom otthoni vezetékes internetre vállalt legalább 1 éves hűségszerződés idejére 25% kedvezményt adunk a legalább 3200 Ft havi díjú mobilinternet-csomagok havi díjából.

Mennyit takaríthatsz meg Duplanet 25 kedvezménnyel?

Duplanet 25 kedvezmény igénylése esetén a vezetékes internet-előfizetésre vállalt hűségidő alatt, a mobilinternet havi díjának 25%-át elengedjük:

Mobilinternet-csomagjaink havi díja Duplanet 25 kedvezménnyel:

Net&Roll XS

3200 Ft helyett
2400 Ft/hó

A díjcsomag részletei

Net&Roll S

4300 Ft helyett
3225 Ft/hó

A díjcsomag részletei

Net&Roll M

6990 Ft helyett
5243 Ft/hó

A díjcsomag részletei

Net&Roll L

9550 Ft helyett
7163 Ft/hó

A díjcsomag részletei

Net&Roll 4G

8 500 Ft helyett
6375 Ft/hó

A díjcsomag részletei

Mi szükséges a Duplanet 25 kedvezményhez?

Telekom otthoni vezetékes internet legalább 1 év hűségidővel

Válassz egy Telekom otthoni vezetékes internet díjcsomagot legalább 1 év hűségidővel vagy vállalj újabb hűségidőt meglévő előfizetésedre.

Telekom otthoni vezetékes internet díjcsomagok

 

Legalább 3200 Ft havi díjú Telekom mobilinternet-csomag

Válassz egy legalább 3200 Ft havi díjú mobilinternet-csomagot új előfizetésként vagy meglévő előfizetésedhez.

Telekom havidíjas mobilinternet csomagok

Nincs mobilinterneted? Próbáld ki most 30 napig 790 Ft havi díjért!

Ha új lakossági előfizetőként most rendelsz 1 vagy 2 év hűségidővel vezetékes internetszolgáltatást a Telekom-tól, és mellé új előfizetéssel 1 éves hűségidős, legalább 3200 Ft havi díjú Net&Roll mobilinternet-csomagot és hozzá modemet a Telekom mobilszolgáltatás-tól, akkor a választott mobilinternet-csomagod 30 napig mindössze 790 Ft havi díjért használhatod belföldön, és a vásárlástól számított 30 napon belül különdíj megfizetése nélkül felmondhatod a mobilinternet-szerződésed! Amennyiben úgy döntesz, hogy megtartod, úgy a vezetékes internetre vállalt hűségidő végéig 25%-os havidíj-kedvezménnyel veheted továbbra is igénybe mobilinternet-csomagod.

Igényeld a Duplanet 25 kedvezményt

Személyesen Telekom üzleteinkben vagy - azonos Telekom otthoniszolgáltatás- és a Telekom mobilszolgáltatás-előfizető esetén telefonos ügyfélszolgálatunkon is.

Duplanet 25 ajánlat üzleti ügyfeleinknek

Részletek

A Duplanet 25 kedvezmény NetMánia XS, NetMánia S, NetMánia M, NetMánia L, NetMánia XL, NetMánia XXL otthoni internet-csomagokra vállalt 1 éves hűségszerződéssel vehető igénybe.

 • A 25%-os havidíj-kedvezmény a mobilinternet havi díjából kerül levonásra.
 • RelaxNet mobilinternet-csomagok esetén a túlforgalmazási díj 0 Ft. Túlforgalmazás esetén a letöltési és feltöltési sebesség legfeljebb 128 kbit/s-ra csökken a fordulónapig. Túlforgalmazásnak minősül az adatdíjcsomagban foglalt adatmennyiséget meghaladó forgalmazás. A bennefoglalt adatmennyiség felhasználása után túlforgalmazási díj nélkül legfeljebb 128 kbit/s letöltési/feltöltési sebességgel vagy a forgalombővítő opció megrendelésével a garantált le,- és feltöltési sebességen GB-onként 1500 Ft-ért mobilinternetezhet tovább a fordulónapig.
 • A mobilinternetre nem szükséges hűségnyilatkozatot aláírni. A kedvezmény igénybevételéhez új, vagy meglévő legalább 3200 Ft havi díjú, külön SIM kártyás mobilinternet csomag bevonása szükséges. Új előfizetésnek minősül a Dominóból havidíjasra váltott szerződés, de a számhordozás esetén technikailag a kedvezményt nem tudjuk biztosítani.
 • A 25%-os havidíj-kedvezmény számlázása törthavi, azaz az aktiválás hónapjában időarányosan vehető igénybe.
 • A mobilinternetre vonatkozó kedvezmény kizárólag a Telekom otthoni internet-előfizetésre vállalt hűségnyilatkozat időtartama alatt vehető igénybe.
 • Az akció 2012. december-jétől visszavonásig érvényes!
 • A kedvezménybe bevont szerződések esetén a vezetékes és mobilinternet előfizetőjének nem szükséges azonosnak lennie, azonban eltérő ügyfelek esetén a kedvezmény igénylésekor mindkét ügyfélnek jelen kell lennie, és írásban egybehangzóan nyilatkozniuk kell. A nyilatkozatban a Telekom otthoni internet-előfizetője hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Telekom mobil internet-előfizető igénybe veheti a NetMánia otthoni internet csomag alapján a Telekom mobil mobilinternet-csomagra járó kedvezményt.
 • Egy mobilszerződés egy időben csak egy csoportnak lehet a tagja.
 • Korlátozás, felfüggesztés esetén a csoport nem bomlik fel. Amennyiben a számlatartozás rendezését követően a NetMánia otthoni internet csomag ismét aktív lesz, a kedvezmény automatikusan ismét igénybe vehető.
 • A mobilinternetre vonatkozó kedvezmény megszűnik, amennyiben
  • a NetMánia otthoni internet csomag szerződés nem jön létre,
  • a NetMánia otthoni internet csomagra vonatkozó hűségnyilatkozat lejár,
  • a NetMánia otthoni internet csomag szerződés felbontásra kerül,
  • a mobilinternetes kedvezményhez rendelt szerződésen hívószám-csere történik.
 • Új Telekom NetMánia otthoni internet csomag megrendelése esetén a mobilinternetes kedvezmény a telepítési idő alatt is jár. Amennyiben a kedvezmény aktiválásától számítva 60 napig nem kerül a vezetékes internet aktiválásra, a mobilinternetre vonatkozó kedvezmény automatikusan megszűnik (a Telekom mobil előfizetőt SMS-ben értesítjük a kedvezmény megszűnéséről.)
 • A Duplanet 25 kedvezmény és az aktuális mobilinternet promóciók nem zárják ki egymást, a kedvezmények együtt is igénybe vehetők, azonban a havidíjkedvezmények a díjcsomagok alap havi díjának mértékéig érvényesülnek. A Duplanet 25-nel igénybe vehető egyes csomagkombinációkhoz kapcsolódó kedvezményes árakról az üzletekben elérhető Duplanet számolótáblában talál bővebb információt. A Duplanet 25, Duplanet 40 és a Duplanet 400 kedvezmény egymással kizáróak.
 • Duplanet 25 próbahónap akció ajánlatunk 2013. június 1-jétől visszavonásig érvényes. A kedvezmény feltétele, hogy a mobil-os és az otthoni előfizetőnek azonos személynek kell lennie, és hogy az előfizetőnek a vezetékes internetre, mobilinternet-csomag használatára és az előfizetésre is 1 év hűséget kell vállalnia. A mobilinternet előfizetéshez meghatározott eszköz (mobilinternet modem) választása szükséges, melyet 30 napon belüli felmondás esetén a szolgáltató számára sértetlenül szükséges visszajuttatni. A 790 Ft-os havi díj a mobilinternet szolgáltatás próbahónapon belül való felmondása esetén is kiszámlázásra kerül.
 • A 2012. szeptember 1-én lezárt Duplanet 40 kedvezményt használó ügyfelek az otthoni internetre vonatkozó hűségszerződés végéig vehetik igénybe a kedvezményt. A hűségszerződés lejáratát követően már csak az új Duplanet 25-öt vehetik igénybe újabb hűség vállalása esetén.

Megrendelés